Over Tongelre Diensten
Tongelre is sinds 1920 een stadsdeel van de gemeente Eindhoven en met het 100 jarige bestaan van de voetbalclub Tongelre (voorheen R.K.V.V. Tongelre), zijn ze opzoek naar een herkenbare rebranding van wat voorheen de voetbalclub was. Met de imago schade en de club financieel op een afgrond is het aan de gemeente Eindhoven om de club staande te houden. Met de visie op een vernieuwende look, meer betrekking tot maatschappelijke activiteiten en het redden van de club ben ik aan de slag gegaan met de rebranding voor Tongelre. (re)branding Grafisch ontwerp

 

 

www.rkvvtongelre.nl
Het herkenbare wapen van Tongelre staat niet alleen voor de vereniging maar ook voor het stadsdeel Tongelre, en met die visie heb ik het oude wapen in een nieuw jasje gestopt. Om de voorheen R.K.V.V. Tongelre om te bouwen tot een omni vereniging dat staat voor ontwikkeling, een beter imago en meer betrokkenheid bij de rest van de stad.

 

 

Met de behouden kleuren rood en wit op de kledij en het oude wapen van Tongelre in een nieuw jasje staat Tongelre nu voor meer dan een voetbalclub.

 

 

CASES CASES
OVER MIJ OVER MIJ
LINKEDIN LINKEDIN
Dil graphic design Copyright © all rights reserved
FACEBOOK FACEBOOK