Over Tattoo For Life Diensten
Bij Tattoo For Life is het motto kwaliteit! Dit zit in het artwork en hygiëne voor het zetten van je tatoeage en uiteraard in de nabehandeling. Deze termen staan dan ook hoog bij hun in het vaandel. Naast het tatoeëren zijn ze ook gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up en piercings. In de shop die rust uitstraalt, kun je onder het genot van een kopje koffie op lounge banken geheel vrijblijvend je wensen voorleggen. En met de Javaans Indonesische achtergrond is mij gevraagd om de wayang pop te verwerken in een geheel nieuw Tattoo For Life logo. www.tattooforlife.nl

 

Branding Grafisch ontwerp

 

De traditionele wayangvertoning op Java wordt gegeven als onderdeel van een feest ter gelegenheid van een belangrijke gebeurtenis in het leven van een individu of groep. In het Javaans betekent wayang letterlijk "schaduw" of "schim". De afgeleide betekenis van dit woord is een bepaalde vorm van poppenspel, waarin gebruik wordt gemaakt van schaduw- of lichteffecten. Dus naast de rustgevende uitstraling van de shop ben ik het imago van de shop wat mogen omdraaien.

 

 

Met de voor Javaans Indonesisch herkenbare wayang pop in het logo, heeft Tattoo For Life nu een spannende uitstraling naar buiten en een uitnodigende uitstraling binnen.

 

CASES CASES
OVER MIJ OVER MIJ
LINKEDIN LINKEDIN
Dil graphic design Copyright © all rights reserved
FACEBOOK FACEBOOK